Museumbezoek met Hartelijke Plekken | MSK Gent
Ga naar inhoud (Enter)

Hartelijke Plekken

altijd beschikbaar
route
Hartelijke Plekken Logo RGB VOOR WEB 2

Een museumbezoek is niet voor iedereen even haalbaar. Om financiële, sociale, fysieke, mentale of andere redenen is de drempel voor cultuur soms groot. Dankzij onze samenwerking met Hartelijke Plekken kan je daarom tickets schenken voor een uitgesteld bezoek, of zelf een gratis bezoek brengen.

Maak gebruik van een gratis ticket

Meld je aan bij de museumbalie en vraag er een ticket Hartelijke Plekken. Wil je zeker zijn dat er nog een ticket beschikbaar is? Dan kan je vooraf altijd even bellen naar de balie, op 09 323 67 01. Hou bij je bezoek ook rekening met mogelijke drukken momenten.

Wil je het museum in groep bezoeken met uitgestelde tickets? Bel dan zeker enkele dagen vooraf naar de balie om te weten of er voldoende tickets beschikbaar zijn.

Trakteer iemand op een uitgesteld museumbezoek

Aan de museumbalie of via de website van Hartelijke Plekken kan je voor 2,6 euro een uitgesteld ticket kopen. Iemand die hier nood aan heeft, kan met dat ticket op een latere datum de museumcollectie gratis bezoeken. Bedankt om iemand van kunst te laten genieten!

Geniet van een drankje of snack na je bezoek

In de museumbrasserie Mub’art kan je bovendien terecht voor een drankje of kleine consumptie. Zo kan je meteen nog wat nagenieten van je museumbezoek. Als je vooraf wil nagaan of deze nog beschikbaar zijn, kan je contact opnemen met terecht bij www.mubart.be en 09 221 44 89.

Volg de gids!

Nu en dan organiseert het museum ook rondleidingen waarop je individueel kan aansluiten. We houden dan telkens een paar gratis plaatsen vrij. Hou de Applaus! brochure in de gaten of stuur een mailtje naar msk.educatie@stad.gent om te horen wanneer de volgende rondleiding doorgaat.