Pers | MSK Gent
Ga naar inhoud (Enter)

Pers

Journalisten van de schrijvende pers, radio, televisie en (pers)fotografen zijn steeds welkom in het MSK. Meer informatie over de laatste persberichten, persbeelden en accreditatie voor een bezoek vind je hieronder.

Actuele persberichten

05.03.2024
Het MSK lanceert een nieuwe rondleiding 'Vrouwen in Kunst' ter ere van Internationale Vrouwendag
Persdossier

10.01.2024
Het MSK stelt de programmatie voor de komende jaren voor
Persdossier

30.11.2023
Het MSK en LMLM brengen kunst tot leven met AI
Persdossier

17.11.2023
Onder vrienden | 25.11.2023-28.04.2024
Persdossier

Persbezoeken en accreditatie

Journalisten van de schrijvende pers, radio, televisie en (pers)fotografen met een geldige perskaart kunnen gratis toegang krijgen tot het museum en de tijdelijke tentoonstellingen. Breng zeker een geldig legitimatiebewijs mee bij het bezoek. Zonder een geldige perskaart, kunnen de onthaalmedewerkers van het museum geen persaccreditatie verlenen.

Het is niet verplicht om op voorhand accreditatie aan te vragen - je perskaart laten zien aan de balie en je contactgegevens achterlaten is voldoende -, maar verwittig ons gerust zodat we eventuele verzoeken kunnen inwilligen.

Afbeeldingen

Het publiceren (in print of online) of van persbeelden die gratis ter beschikking zijn, is uitsluitend toegestaan in het kader van actuele mediaverslaggeving over lopende tentoonstellingen en alleen met volledige vermelding van de copyright en bijschriften.

Voor commercieel gebruik van beelden of voor gebruik in wetenschappelijke publicaties, gelieve contact op te nemen met Art in Flanders.

Filmen en fotograferen

Fotograferen en filmen voor mediaverslaggeving is vrij toegestaan indien volgende voorwaarden zijn voldaan:

  • Je mag geen gebruik maken van belichting, statief of attributen.
  • De apparatuur is van hand-held formaat.

Wil je hier toch van afwijken, neem dan contact op met de persafdeling via soetkin.bruneel@stad.gent.

Meer informatie over filmen, fotograferen en geluidsopnames die geen verband houden met persberichtgeving vind je hieronder.

Zaalzicht
MSK Gent Ⓒ Martin Corlazzoli