Ga naar inhoud (Enter)

Steun het MSK

Iedereen kan een steentje bijdragen aan onze werking: financieel, praktisch of met je expertise. We zijn steeds op zoek naar bedrijven en organisaties die kunnen helpen om onze dagelijkse werking en vernieuwende projecten te realiseren. Als partner geniet je bovendien van verschillende voordelen.

Word mecenas

Dankzij onze samenwerking met de Koning Boudewijnstichting kan je fiscaal voordelige giften doen aan het MSK. Hoe klein of hoe groot ook, jouw bijdrage helpt nog meer mensen genieten van schoonheid en kunst!

DSC00152

Word partner of sponsor

We zijn steeds op zoek naar bedrijfspartners met een groot hart voor kunst. Met hun hulp lanceerden we o.a. al nieuw kinderaanbod en nieuwe tools voor blinden en slechtzienden. Zet jouw bedrijf mee de schouders onder onze werking?

20220608 MSK workshop slechtzienden c Martin Corlazzoli COR04647

Doe een schenking aan de collectie

Al meer dan 200 jaar voegen private kunstliefhebbers belangrijke werken toe aan de MSK-collectie. Ook vandaag kan je de collectie  rechtstreeks versterken door de schenking of het legaat van een kunstwerk.

Een man en een vrouw kijken naar een schilderij. Het renaissancewerk toont een religieus tafereel. Op het werk uit de zestiende eeuw staat de familie van de heilige Anna afgebeeld.

Neem het MSK op in je testament

Het MSK bewaart kunst voor de toekomst en  dit als middel om mensen met elkaar te verbinden. Via Testament.be kan ook jij hieraan meewerken, door (een deel van) je vermogen na te laten aan het museum.

Emile Claus, 'Zonnige boom', ca. 1900, MSK Gent

Word Vriend van het museum

De Vrienden van het MSK zijn al sinds 1897 een belangrijke museumparter. Je jaarlijkse lidmaadschap vormt een financiële ondersteuning voor het MSK en in ruil krijg je tal van voordelen.

DSC09739

Word vrijwilliger

Het team van MSK-vrijwilligers helpt op evenementen, ondersteunt publieksactiviteiten, registreert de collectie en ondersteunt de administratie. Interesse om ons team te versterken?

MSK20190921020 6656