Door de versoepeling van de Covid-19 maatregelen mogen we vanaf 15 maart opnieuw schoolgroepen ontvangen. We hebben jullie gemist! Om jullie veiligheid en die van onze andere bezoekers te garanderen, gelden er wel nog een paar extra afspraken. Hieronder zetten we daarom alles even op een rij.

Hoe kan je een bezoek plannen?
Elke dinsdag en donderdag reserveren we vier tijdsloten voor scholen. Om 9.30, 9.45, 10 en 10.15 uur start telkens één klasgroep. Zo houden we de bubbels op veilige afstand van elkaar. We starten op beperkte schaal, maar breiden uit als de vraag te groot word.

De ticketprijs is niet gewijzigd: onder 19 jaar is een bezoek gratis, van 19-25 jaar betaal je 2 euro. Begeleiders krijgen gratis toegang.

Een paar extra veiligheidsregels
Groepen voor kleuter- en lager onderwijs zijn beperkt tot maximaal 25 deelnemers, inclusief begeleider(s). Voor secundair onderwijs is de groep beperkt tot 10 deelnemers, inclusief begeleider. Een grotere klas kan opeenvolgende tijdsloten boeken.

Bij elke groep voorzie je steeds een begeleider. Zowel de begeleiders als de leerlingen vanaf 12 jaar dragen in het museum ook steeds een mondmasker.

Je bezoek reserveren
Je kan tot 8 dagen vooraf een schoolbezoek aanvragen via het online formulier. Onze boekingsdienst checkt de beschikbaarheid en neemt verder contact met je op.

Gepubliceerd op 11.03.21

Recent nieuws