Museumbezoek met Enchanté | MSK Gent
Ga naar inhoud (Enter)

Museumbezoek met Enchanté

Voor sommige mensen is een museumbezoek financieel niet haalbaar en is de drempel voor cultuur erg groot. Dankzij onze samenwerking met Enchanté VZW kan je daarom tickets schenken voor een uitgesteld bezoek, of zelf een gratis bezoek brengen.

Maak gebruik van de gratis Enchanté-tickets

Meld je aan bij de museumbalie en vraag er een Enchanté ticket. Wil je zeker zijn dat er nog een ticket beschikbaar is? Dan kan je vooraf altijd even bellen naar de balie, op 09 323 67 01. Hou bij je bezoek ook rekening met mogelijke drukken momenten.

Wil je het museum in groep bezoeken via Enchanté? Bel dan zeker enkele dagen vooraf naar de balie om te weten of er voldoende tickets beschikbaar zijn.

Trakteer iemand op een uitgesteld museumbezoek

Aan de museumbalie of via de website van Enchanté VZW kan je voor 2 euro een uitgesteld ticket kopen. Iemand die hier nood aan heeft, kan met dat ticket op een latere datum de museumcollectie gratis bezoeken. Bedankt om iemand van kunst te laten genieten!

Geniet van een drankje of snack na je bezoek

In de museumbrasserie Mub’art kan je via Enchanté bovendien terecht voor een drankje of kleine consumptie. Zo kan je meteen nog wat nagenieten van je museumbezoek. Als je vooraf wil nagaan of deze nog beschikbaar zijn, kan je contact opnemen met terecht bij www.mubart.be en 09 221 44 89.

DSC00134
© Martin Corlazzoli