Het MSK heeft een uitgebreid aanbod voor volwassenen en verenigingen die zich in groep willen onderdompelen in de kunsten. Zowel rond de vaste collectie, de tijdelijke tentoonstellingen kan je rondleidingen boeken. Daarbij kan je aangeven of je meer wil stilstaan bij een specifiek thema of periode. En uiteraard kan je ook alvast een lunch reserveren in de brasserie naast het museum.

Bovenop de rondleidingen op vraag organiseert het museum ook maandelijkse gesprekken op zaal en instaprondleidingen waaraan je individueel kan deelnemen. Hieronder vind je een overzicht van ons gevarieerde aanbod voor groepen en volwassenen.

Plan je bezoek

Omwille van de huidige Covid-19 maatregelen zijn bezoeken met gids mogelijk op dinsdag- en donderdagvoormiddag, startend tussen 9.30 en 12 uur, of op zaterdag vanaf 11 uur. Boek online via Boekjebezoek of 09 210 10 75, met vermelding van je aanvangsuur en het aantal deelnemers. Groepen starten met 15 minuten interval om voldoende onderlinge afstand te houden, onze boekingsdienst bekijkt samen met jullie het beste beginuur.