Deze zomer staat het Citadelpark letterlijk centraal in PARK CENTRAAL. Een breed spectrum aan activiteiten, tentoonstellingen en verrassende relaxplekken maken de Citadelparksite the place to be. Naast de tentoonstellingen in MSK, S.M.A.K. en GUM is er ook een uitgebreid programma aan workshops en rondleidingen voor verschillende leeftijden.

De pop-up bars Monterey en Baracita organiseren kleine concerten, maar ook nieuwkomer Ensemble vzw opent een bar, repetitieruimtes en een moestuin. Brasserie Mub'Art brengt een terras naast het MSK, Citadelic Jazz keert terug naar het park en het SMAK-café ruimt plaats voor ijssalon Cremerie GUILLAUME. Voor wie op zoek is naar beweging zijn er verschillende natuurwandelingen uitgestippeld. Begin juli vindt ‘Publiek Park’ plaats: vier dagen lang ontdek je werken van jonge kunstenaars op verschillende locaties in het park.

Genoeg redenen dus om PARK CENTRAAL deze zomer meermaals te bezoeken en samen met vrienden of familie te genieten van dit cultureel boeiende én ontspannende zomeraanbod. Check parkcentraal.gent voor het overzicht van alle activiteiten.

PARK CENTRAAL is een samenwerking van MSK met S.M.AK., ICC, GUM, Baracita, Monterey, Vrienden v/h S.M.A.K., Ensemble VZW en Citadelic.

Gepubliceerd op 22.06.21

Recent nieuws