Tot 31 januari lopen er allerlei verkoopacties in de MSK-shop. In onze shop vind je sowieso al een steeds wisselend aanbod aan boeken over kunst, literatuur en filosofie, knutsel- en leesboeken voor kinderen, affiches, postkaarten en gadgets die niet misstaan onder een kerstboom. En voor de echte kunstkaartliefhebbers is er de 10+1 gratis actie.

Speciaal voor het eindejaar zetten we een reeks klassieke en recente catalogi in sterke korting:

- Catalogus Schilderkunst: € 20 -> €10
- British Vision: €40 -> € 20
- Een Curieuze Collectie: €40 -> €20
- Love Letters in War and Peace: €42 -> €20
- Eyewitness/Ooggetuigen (Goya & Lashai): €35 -> €25

Doe eens een lidmaatschap cadeau
Via de shop kan je nu ook een lidmaatschap van de Vrienden van het MSK kopen om cadeau te doen. Dit geeft gratis toegang op alle MSK-activiteiten en 10% korting op MSK-artikelen in de museumshop. Daarnaast ontvang je vier keer per jaar de museumkrant en word je uitgenodigd op exclusieve vooropeningen. Het ideale cadeau voor een kunstliefhebber! Check ook de vriendenpagina voor info over hun werking.

Je kan het lidmaatschap kopen in een orgineel doosje gemaakt uit MSK-materiaal. Bovendien mag je als schenker zelf meteen een gratis boek kiezen uit onze selectie museumpublicaties.

Exclusieve MSK gadgets
Het museum brengt ten slotte ook exclusieve gadgets in de shop. Na afloop van de tentoonstellingen knipt en naait Het vliegend hert onze gevelbanners tot polsbandjes, tekenschriftjes en opbergmanden. Duurzaam, uniek én beperkt in oplage: 'I was used to be an MSK-banner, now I'm yours'...
Daarnaast zijn er de MSK-lederwaren, sjaals en dassen, en broches geïnspireerd door de collectie. Keuze te over!

Gepubliceerd op 14.12.17

Recent nieuws