In het AGB Erfgoed van Stad Gent bundelen het STAM, het Huis van Alijn en het MIAT de krachten om ons ruim en divers erfgoed te koesteren door het opnieuw een toekomst te geven. Het AGB Kunsten en Design va, Stad Gent verenigt het Design museum Gent, het MSK, en het S.M.A.K.. Momenteel is het AGB Erfgoed en het AGB Kunsten en Design op zoek naar een:

Coördinator gezamenlijke museumpromotie en –communicatie (m/v/x)
contractueel – zakelijk team – niveau A

Functie inhoud
Elk museum heeft een eigen identiteit en beschikt over een eigen promotie en communicatiewerking. Aanvullend zijn we op zoek naar onze gezamenlijke identiteit, een gezamenlijk ‘merk’ waarmee we een aantrekkingskracht kunnen uitoefenen en Gent op de kaart zetten. Jij werkt een gezamenlijk communicatie- en promotieplan uit voor deze gezamenlijke identiteit en je definieert de gezamenlijke identiteit samen met de musea. Je coördineert de gezamenlijke initiatieven zoals de Gentse museumnacht. Daarnaast coach je de coördinator van Boekjebezoek en werk je nauw samen met de collega’s van het zakelijk team.

Profiel
Je hebt 2 jaar relevante professionele ervaring in het voeren van communicatiestrategie (opmaak communicatieplan, campagneontwikkeling, sponsorbeleid,…) en 1 jaar relevante ervaring in het leiden van een team (dit kan zowel hiërarchisch als projectmatig zijn), ofwel heb je een masterdiploma communicatiewetenschappen of marketing en 1 jaar relevante ervaring in het leiden van een team (dit kan zowel hiërarchisch als projectmatig zijn).

Aanbod

  • een job in Gent
  • afwisselende functie-inhoud, diverse contacten en autonomie
  • bruto startloon van 3.046,98 euro per maand
  • eventueel meerekenen van relevante anciënniteit
  • een contract van onbepaalde duur
  • extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering
  • aantrekkelijke vakantieregeling en heel wat opleidingsmogelijkheden
  • gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer of fietsvergoeding

Interesse
Solliciteer online via deze link: http://www.gent.be/solliciteren. Je vindt er ook alle informatie over de vacature terug (de functie, voorwaarden en selectieprocedure).
Stel je kandidatuur ten laatste op 3 april 2018.

Gent gaat voluit voor gelijke kansen! Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten ongeacht leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geloof, handicap, nationaliteit, enz.