Museum voor Schone Kunsten Gent
Fernand Scribedreef 1
9000 Gent
+32 (0)9 323 67 00
museum.msk@stad.gent

Te voet
Vanaf station Gent-Sint-Pieters wandel je ca. 15 min. naar het MSK. Neem hiervoor de route langs de Koningin Astridlaan en door het Citadelpark, of volg de Clementinalaan en Parklaan om rondom het park te wandelen.

Met het openbaar vervoer
De dichtstbijzijnde haltes met het openbaar vervoer zijn tramlijn 1 (15 minuten te voet vanaf halte Van Nassaustraat) en buslijnen 5, 55-58 en 70-78 (5 minuten te voet vanaf halte Heuvelpoort). Deze lijnen verbinden stations Gent-Sint-Pieters en Gent-Dampoort met het stadscentrum. Uurroosters voor tram en bus kan je opzoeken op www.delijn.be.

DynamoOPWEG zorgt ervoor dat je met de klas (max. 30 personen) gratis gebruiken kan maken van de bussen of trams van De Lijn voor je bezoek aan het MSK. Ontdek hier de mogelijkheden van dynamoOPWEG.

Met de wagen
Het MSK is met de wagen bereikbaar via de Charles de Kerchovelaan en de verkeersaders E17 en de E40. Er is slechts beperkte parkeergelegenheid in de omgeving. Op drukke momenten wordt aangeraden om gebruik te maken van parkeergarage P10 Sint-Pietersplein, op 10 minuten wandelafstand.