RONDLEIDINGEN

Rondleidingen met een gids

Bij educatief aanbod vind je een overzicht van alle rondleidingen.

 

Het museum werkt samen met het extern boekingskantoor BOEKjeBEZOEK. Wil je een van die rondleidingen met gids boeken, neem dan contact op met BOEKjeBEZOEK.

 

 

Rondleidingen met eigen gids
Groepen met een eigen gids worden enkel toegelaten in het museum onder de volgende voorwaarden.


- Elke groep die met een eigen gids het museum wenst te bezoeken dient hiervoor een aanvraag in te dienen via boekjebezoek@gent.be 

- Bij aanvraag steeds naam van de groep en/of vereniging, naam en functie van de gids en het aantal deelnemers vermelden.
- Elke aanvraag wordt afzonderlijk behandeld. Het museum behoudt zich het recht voor deze aanvragen al dan niet goed te keuren. De aanvrager wordt hiervan tijdig op de hoogte gesteld.
- Groepen met een eigen gids worden in tijdelijke tentoonstellingen enkel toegelaten op woensdag en vrijdagnamiddag, evenals op zaterdag en zondag.
Voor de collectie zijn er geen restricties, tenzij op erfgoeddag en tijdens de museumnacht.
- Voor groepen met een eigen gids wordt er een spreekrecht aangerekend van 10 euro.


Leraars en docenten hoeven geen spreekrecht te betalen, enkel en alleen indien ze hun eigen leerlingen of studenten rondleiden in het kader van hun specifieke leeropdracht.

 

Groepen zonder gids

Ook groepen die het museum bezoeken en geen gids wensen, kondigen best hun bezoek aan BOEKjeBEZOEK aan voor een vlot verloop. Je komt zo ook te weten of het druk is die dag en of het aangeraden is je bezoek later of vroeger te plannen.

 

Info en boekingen

BOEKjeBEZOEK

T. 09 210 10 75 (bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u)

Reserveren gebeurt het best drie weken op voorhand.

 

© Jorid Van Laer